Healing och chakrabalans

Vi har tydare som är kunniga inom Mantra healing, Chakrabalans, Distanshealing, Kristallhealing och Reiki Healing. Längre ner på sidan kan du se vilka av våra tydare som arbetar med detta.

Mantra healing

Mantra healings teknik är en mycket kraftfull form av healing som skickar andlig energi i kroppen. Mantran är fröet och vibrationer som utgör allt i universum. Mantran hjälper kroppen att återanpassa sig till sin ursprungliga plan och öppna det andliga nervsystemet

Distanshealing

Healaren som blir helad är på olika platser och att det är mer praktiskt för båda parter. Du behöver inte resa någonstans utan kan ta emot healingen i ditt eget hem, utan stress och mer avslappnat. En annan viktig fördel är att healingen kan genomföras på tidpunkter då det är lättare är föra över energin, såsom kvällar och nätter. Du kan tex. ta emot den helande energin när du sover och vakna upp utsövd och full av energi.

Kristallhealing

Utövaren lägger kristaller på olika delar av kroppen, ofta motsvarande chakran eller platser på kroppen. Med kristallerna runt kroppen konstruerar man ett ”energinät”, som omger kunden med helande energi.

Chakrabalans

Chakra systemet omfattar kropp, sinne och själ. Chakrana förkroppsligar olika områden i livet och vissa aspekter av att vara människa. Ordet chakra betyder livshjul och är relaterat till att ett chakra, sett framifrån, ser ut som ett hjul med ett visst antal ekrar eller uppdelningar. Läran om chakran och energier härstammar från Indiens yoga och meditationstraditioner.

Reiki Healing

Reiki är en gammal Tibetansk energigivande behandlingsmetod som återupptäcktes av en Japansk läkare Miako Usui på 1800-talet.

Ordet ”Reiki” betyder Universiell Livskraft. Reiki är en healingform som anses vara mycket kraftfull.